Çiftlik Şehit Nurettin Tekin Anadolu Lisesi

Vizyon: "Eğitim sevgiyle başlar" parolasını ilke edinmiş; yerel ve ulusal ortamlarda mensubu olmaktan övünç duyulan, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde her zaman yer alan vereceği eğitim-öğretim, elde edeceği başarılar ve yetiştireceği öğrencilerle ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmasına katkıda bulunarak lider bir kurum olmaktır.

Misyon: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; Onların bilgili, becerili, kendine güvenen, insan haklarına saygılı, maddi ve manevi değerlerine bağlı vatanını ve milletini seven bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek; Okuyan, araştıran, çağın teknolojik imkanlarını kullanabilen, öğrendiklerini hayatında uygulayabilen, onları üst öğretime EN İYİ şekilde hazırlamak için VARIZ... !

Başarılar:

Saatler: Ders Başlangıcı : 08.40 Ders Bitişi: 15.55
Yabancı Dil: İngilizce ve Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitnurettintekinal.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Alparslan Türkeş Caddesi No25 51800 Çiftlik/NİĞDE

Adres - Yeni Mahalle Alparslan Türkeş Caddesi No25 51800 Çiftlik/NİĞDE

Ulaşım İlçe içerisinde herhangi bir toplu taşıma bulunmamakta, öğretmenlerimiz kendi olanaklarıyla ulaşım sağlanmaktadır. İlçeden il merkezine ulaşım için 07.00-16.00, ilden ilçeye ise 08.00-19.00 saatleri arasında saat başı servis araçları bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine Ketençimen mevkii üzeri yaklaşık 35 km, Yeşilgölcük Beldesi üzeri yaklaşık 70 km´dir. İlçe merkezindedir.